İZMİR / KİRAZ - Dokuzlar İlkokulu

Dokuzlar İlkokulu

DOKUZLAR MAH. DOKUZLAR KÜME EVLERİ İLKOKUL BLOK NO 22 KİRAZ / İZMİR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
09.00-14.45
Soba
Okulumuza ulaşım otobüs ve özel araçlar ile sağlanmaktadır.
Yok.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karanfil ve Bozoklar mahallesini geçtikten sonra camiye gelmeden hemen önce bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 17 km uzakta, il merkezine de 125 km uzakta yer almaktadır.
Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası